Referenssit

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Creativ räätälöi markkinoinnin toteutuksia asiakkaan tarpeen mukaan.
Asiakkaamme ovat tykänneet erityisesti huippuluokan
markkinointiosaamisestamme, selkokielisyydestä ja kommunikoinnin
helppoudesta. Inspiroidu upeista asiakkaistamme ja heille toteutetuista
markkinoinnin palveluistamme!

kauneushoitola helsingissä

Kauneuskeskus Fenix & Fenix Beauty Academy

Kauneuskeskus Fenix tarjoaa kattavia kauneudenhoitopalveluja pääkaupunkiseudulla. Kauneushoitolat Helsingissä, Espoossa ja Kauniaisissa ovat monipuolisia kauneuskeitaita huippuluokan ammattilaisineen. Fenix saa jatkuvasti positiivisia arvosteluja tyytyväisiltä asiakkailta, eikä ihme, sillä näissä hoitoloissa mieli lepää.

Fenix Beauty Academy taas on moderni opetushoitola Helsingin Kampissa. Fenixissä kasvaa tulevaisuuden kauneusalan osaajat. Beauty Adacemy tarjoaa opiskelijoiden tekemät hoidot jopa puoleen hintaan normaalista.

Creativ on toteuttanut Fenixin hoitoloille hakukonemainontaa sekä hakukoneoptimointia.

Studio Elisa Manninen

Studio Elisa Manninen

Studio Elisa Manninen tekee sisustussuunnittelua high-end -koteihin ja julkisiin tiloihin. Elisan toteuttamia sisustuksia on julkaistu tunnetuissa sisustusmedioissa useampaan otteeseen ja Elisa onkin vahvistanut jalansijaa Suomen arvostetuimpien sisustussuunnittelijoiden joukossa. Creativ on toteuttanut Studio Elisa Manniselle hakukonemainontaa, hakukoneoptimointia sekä markkinoinnin konsultointia.

StudioVMS

Studio VMS

Studio VMS on esteettiseen ja veitsettömään kauneudenhoitoon erikoistunut yritys Helsingin keskustassa. Viivi on kovan luokan kauneudenhoidon ammattilainen, joka osaa ottaa aina asiakkaan toiveet huomioon. Creativ on toteuttanut Studio VMS:lle hakukonemainontaa, hakukoneoptimointia ja verkkosivujen kehitystä jo vuodesta 2016.

jurvarinne

Rakennepalvelu Jurva Rinne

Rakennepalvelu Jurva Rinne toteuttaa ISPM15-standardoidusta puusta käytännössä mitä tahansa. Tämä laitilalainen, yli 30-vuotias yritys on alansa ammattilainen ekologisessa puupakkausten ja vientipakkausten suunnittelussa. Creativ on toteuttanut Rakennepalvelu Jurva Rinteelle hakukonemainontaa, hakukoneoptimointia ja verkkosivujen kehitystä.

Beautybic_faceandlogo_600

Beautybic

Beautybic on ihonhoitolaitteisiin ja ihonhoitoon erikoistunut kauneuskonsepti. Beautybicillä on verkkokauppa ja jälleenmyyjiä Suomessa levittämässä ihonhoidon ilosanomaa. Creativ on toteuttanut Beautybicille brändistrategian, strategista markkinointisuunnittelua, verkkokauppatoteutuksen, hakukoneoptimointia, sem- ja somemainontaa sekä PR-yhteistyötä.

Sinun yrityksesi?

Hyrisetkö halusta päästä tekemään yhteistyötä kanssamme? Jätä viesti alta ja jutellaan lisää. Käydään vaikka kahvilla tai lounaalla - no strings attached.

Jäikö vielä kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä!