Referenssit

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Creativ räätälöi markkinoinnin toteutuksia asiakkaan tarpeen mukaan. Teemme niin B2C- kuin B2B-markkinointia lukuisille eri toimialoille. Asiakkaitamme ovat mm. verkkokaupat, valmistava teollisuus, asiantuntijapalvelujen tarjoajat ja kivijalkamyymälät.

Asiakkaamme ovat tykänneet erityisesti monipuolisesta markkinointiosaamisestamme, ratkaisukeskeisyydestä sekä selkokielisestä että läpinäkyvästä kommunikoinnista. Inspiroidu upeista asiakkaistamme ja heille toteutetuista markkinoinnin palveluistamme!

Annankatu 9-1

Doorie

Doorien valikoiman avulla kotiin voi luoda unelmiensa sisustuksen järkevään hintaan. Doorielta saa peitelevyt, tasot ja ovet Ikean tuotteiden runkoihin, vetimiä, kalustejalkoja, kaapistoja – mitä vain tarvitaan ajattoman ja tyylikkään ratkaisujen toteuttamiseen. Doorien peitelevyt ja ovet ovat kotimaista designia ja valikoima on runsas.

Tutustu Doorien keittiöihin, persoonallisiin vaatekaappeihin sekä senkkeihin ja lipastoihin.

Creativ on toteuttanut Doorielle markkinointia kokonaisratkaisuna, johon on sisältynyt niin hakukonemainontaa, hakukoneoptimointia, somemainontaa sekä uutiskirjeiden tuotantoa.

1200x1200px_Cembrit_Patina_2022_4

Cembrit

Cembrit valmistaa kestävästä kuitusementistä ekologisia julkisivulevyjä sekä erilaisia rakennuslevyjä, kuten tuulensuojalevyjä, palonsuojalevyjä ja rappauslevyjä. Cembritin asiakkaita ovat niin arkkitehdit ja suunnittelijat kuin urakoitsijatkin. Näyttävän näköisillä ja pitkäkestoisilla levyillä rakennuksiin pystyy luomaan tyylikkään ja persoonallisen ilmeen.

Cembrit toimii yli 20 maassa ja on yksi maailman johtavista kuitusementtilevyjen kehittäjistä ja valmistajista.

Creativ on toteuttanut Cembritille hakukonemainontaa, hakukoneoptimointia sekä käännöksiä verkkosivuille.

kauneushoitola helsingissä

Kauneuskeskus Fenix & Fenix Beauty Academy

Kauneuskeskus Fenix tarjoaa kattavia kauneudenhoitopalveluja pääkaupunkiseudulla. Kauneushoitolat Helsingissä, Espoossa ja Kauniaisissa ovat monipuolisia kauneuskeitaita huippuluokan ammattilaisineen. Fenix saa jatkuvasti positiivisia arvosteluja tyytyväisiltä asiakkailta, eikä ihme, sillä näissä hoitoloissa mieli lepää.

Fenix Beauty Academy taas on moderni opetushoitola Helsingin Kampissa. Fenixissä kasvaa tulevaisuuden kauneusalan osaajat. Beauty Adacemy tarjoaa opiskelijoiden tekemät hoidot jopa puoleen hintaan normaalista.

Creativ on toteuttanut Fenixin hoitoloille hakukonemainontaa sekä hakukoneoptimointia.

Studio Elisa Manninen

Studio Elisa Manninen

Studio Elisa Manninen tekee sisustussuunnittelua high-end -koteihin ja julkisiin tiloihin. Elisan toteuttamia sisustuksia on julkaistu tunnetuissa sisustusmedioissa useampaan otteeseen ja Elisa onkin vahvistanut jalansijaa Suomen arvostetuimpien sisustussuunnittelijoiden joukossa. Creativ on toteuttanut Studio Elisa Manniselle hakukonemainontaa, hakukoneoptimointia sekä markkinoinnin konsultointia.

014

Rakennepalvelu Jurva Rinne

Rakennepalvelu Jurva Rinne toteuttaa ISPM15-standardoidusta puusta käytännössä mitä tahansa. Tämä laitilalainen, yli 30-vuotias yritys on alansa ammattilainen ekologisessa puupakkausten ja vientipakkausten suunnittelussa. Creativ on toteuttanut Rakennepalvelu Jurva Rinteelle hakukonemainontaa, hakukoneoptimointia ja verkkosivujen kehitystä.

Google_Ads_square_4

Revise

Revise tarjoaa älykkäitä ja ketteriä SaaS-työkaluja johdon ja taloushallinnon tarpeisiin. Yksi Revisen pääpalveluista on Odoo ERP toiminnanohjausjärjestelmä.

Revisellä on vankka kokemus taloushallinnon johtamisesta ja talouden tervehdyttämisestä.

Creativ on toteuttanut Reviselle markkinoinnin konsultointia, hakukonemainontaa, somemainontaa, hakukoneoptimointia sekä verkkosivujen kehitystä.

StudioVMS

Studio VMS

Studio VMS on esteettiseen ja veitsettömään kauneudenhoitoon erikoistunut yritys Helsingin keskustassa. Viivi on kovan luokan kauneudenhoidon ammattilainen, joka osaa ottaa aina asiakkaan toiveet huomioon. Creativ on toteuttanut Studio VMS:lle hakukonemainontaa, hakukoneoptimointia ja verkkosivujen kehitystä jo vuodesta 2016.

Beauty_Bic-2

Beautybic

Beautybic on ihonhoitolaitteisiin ja ihonhoitoon erikoistunut kauneuskonsepti. Beautybicillä on verkkokauppa ja jälleenmyyjiä Suomessa levittämässä ihonhoidon ilosanomaa. Creativ on toteuttanut Beautybicille brändistrategian, strategista markkinointisuunnittelua, verkkokauppatoteutuksen, hakukoneoptimointia, sem- ja somemainontaa sekä PR-yhteistyötä.

Sinun yrityksesi?

Hyrisetkö halusta päästä tekemään yhteistyötä kanssamme? Jätä viesti alta ja jutellaan lisää. Käydään vaikka kahvilla tai lounaalla - no strings attached.

Jäikö vielä kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä!


    Laita sähköpostia