Meistä

Creative Digital Marketing Boutique on digitaaliseen markkinointiin erikoistunut markkinointitoimisto Helsingissä. Creativ on digimarkkinoinnin osaaja, joka auttaa erityisesti pieniä yrityksiä, pk-yrityksiä sekä start-upeja niiden markkinoinnissa ja liiketoiminnan kasvattamisessa.

Creativ on digiosaaja, verkkokaupan osaaja, seo-osaaja, sem-osaaja, some-osaaja, freelance-kirjoittaja & copywriter ja markkinoinnin kokonaisvaltainen suunnittelija ja toteuttaja.

Etsiessäsi pientä mainostoimistoa tai freelanceria, on Creativ kustannustehokas, modernin markkinoinnin osaava ja liiketoiminnastasi aidosti välittävä kumppani.

Markkinoinnin freelancer

Olen Virpi Mölsä, nainen Creativin takana. Markkinointikonkari, digialan ammattilainen, KTM. Tehdessämme yhteistyötä saat käyttöösi pitkän linjan ammattitaitoa, näkemyksellisyyttä, rehellisiä mielipiteitä, energistä asennetta ja tuloksia.

    • Markkinointikokemusta vuodesta 2007
    • Freelancerina vuodesta 2016

TOIMIALAKOKEMUS

verkkokauppa : media-ala : muodin ja kosmetiikan vähittäiskauppa : terveys & hyvinvointi : liikunta : päivittäistavarat : rekrytointipalvelut : rahoitus : rakentaminen : liike-elämän palvelut, B2B : matkailu

Markkinoinnin asiantuntija

Rebecca Torniainen on intohimoinen ja utelias digimarkkinoinnin osaaja, liiketalouden tradenomi ja tuleva kauppatieteiden maisteri. Monipuolinen markkinoinnin osaaja, jolta onnistuu niin luova suunnittelu kuin analyyttinenkin ajattelu.

TOIMIALAKOKEMUS

verkkokauppa : ravintola-ala : terveys & hyvinvointi : rahoitus : rakentaminen : matkailu : taide

Faktoja

Lukuisia toteutettuja projekteja ja kampanjoita, sekä tyytyväisiä asiakkaita.

2016 Toiminut vuodesta
200 Projekteja
3000 Kuppia kahvia

Visiomme

Laadukkaan markkinoinnin tulee olla jokaisen yrityksen saatavilla ja jokaisen modernin yrityksen tulee markkinoida. Tavoitteemme on auttaa yrityksiä kukoistamaan datalähtöisen ja luovan ideoivan markkinoinnin keinoin.

Kommentteja asiakkailtamme