Tapamme toimia

Yhteistyö Creativen kanssa ei ole pönötystä tai keskustelua monimutkaista jargonia käyttäen. Välitämme aidosti asiakkaistamme ja heidän onnistumisestaan, ja tarjoamme siten aina apua kokonaisvaltaisesti, ei vain yhtä pientä palvelusiivua.

Aloittaessamme yhteistyön käymme tarpeesi ja toiveesi läpi, jotta ymmärrämme varmasti liiketoimintasi ytimen ja osaamme ja auttaa tavoitteissasi parhaalla mahdollisella tavalla. Toivomme yhteistyön olevan molemminpuolista – me haluamme haastaa sinua, mutta myös meitä saa haastaa.

Yhteistyö tähtää aina aitoon, keskustelevaan kumppanuuteen..

Kommunikaatio

Meitä on helppo lähestyä. Missiomme on selkeyttää ymmärrystäsi puhuessamme markkinoinnista, ei monimutkaistaa sitä. Meiltä saa kysyä tyhmiä, pyytää vinkkejä ja suosituksia tai konsultoida monenlaisissa digi- ja markkinointipulmissa. Saat meihin helposti yhteyttä ja olet aina tietoinen, kun jotain tapahtuu. Yhteistyö on läpinäkyvää.

Luottamus

Luotamme osaamiseesi omasta liiketoiminnastasi täysin ja siksi meille on tärkeää ymmärtää liiketoimintasi sydän – eihän markkinointia voi muuten edes tehdä menestyksekkäästi. Oman ammattitaitomme kautta voimme toteuttaa sinulle sitä myötä palvelua, joka hyödyttää yritystäsi juuri siinä tilanteessa eniten. Parhaat tulokset syntyvät antaessasi meille mahdollisuuden tuottaa sinulle parhaaksi katsomamme ratkaisun, yhteistyössä ja luottamuksella.

Prosessimme

Näin kanssakäyntimme toimii

1

Kick off

Yhteistyö alkaa aloituspalaverilla, jossa käydään tarpeet ja tavoitteet läpi ja varmistutaan suunnan olevan oikea. Sovitaan yhdessä käytettävät kanavat ja yhteisten tapaamisten väli.

2

Sorvin ääressä

Markkinoinnin palveluiden tuotanto avointa kommunikointia käyden. Tiedät aina, jos jotain merkittävää tapahtuu, toisaalta teemme perustyömme itsenäisesti ja asiakkaana voit luottaa sen tapahtuvan säntillisesti ja tavoitteisiin tähdäten. Voimme käydä paljonkin yhteistä keskustelua, mutta voit myös halutessasi antaa meille vapaat kädet tuottaa palvelua meidän näkemyksemme mukaan tavoitteitasi parhaiten tukien.

3

Jatkuva kumppanuus

Haluamme yhteistyön perustuvan tyytyväiseen kumppanuussuhteeseen – molemmin puolin. Toivomme sinun olevan tyytyväisiä tuottamaamme palveluun. Luotamme omaan ammattitaitoomme ja haluamme aina lunastaa paikkamme. Siksi meillä ei ole pitkiä irtisanomisaikoja, joista molemmille tulee vain paha mieli. Jos tapamme toimia eivät synkkaa, palveluiden irtisanomisaika on lyhyt. Hedelmällisintä on tietenkin yhdessä kasvaminen ja kehittyminen,

Kommentteja asiakkailtamme