Ulkoistettu markkinointipäällikkö auttaa keskittymään olennaiseen

Ruotsissa se tunnetusti tiedetään vallan mainiosti – markkinointi on strateginen ja siten pakollinen osa menestyvän yrityksen liiketoimintaa. Tuote-, jakelu- ja hintaratkaisut nimittäin liittyvät markkinointiin ja sen lisäksi on vielä markkinointiviestinnän kokonaisuus, jonka alle mahtuu liuta mainonnan, sisältöjen ja markkinointityökalujen ratkaisuja.

Varsinkin, jos kyseessä on pienyritys, pk-yritys tai start-up, markkinoinnin ulkoistamista kannattaa harkita, jotta omat resurssit voi käyttää myynnin ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Asiantuntemusta pienyritysten ja pk-yritysten markkinointiin

Jos oma markkinointiosaamisesi on luokkaa “mutu”, etkä itse tai kukaan muu tiimistäsi ole aidosti perehtynyt modernin markkinoinnin keinoihin, ei markkinointia kannatan roiskia miten sattuu. Silloin saa rahaa palamaan ja paljon.

Nykyaikainen markkinointi on mitattavaa ja eri kanavista pystyy nopeasti toteamaan niiden toimivuuden. Toki asiakaspolkuajattelu tulee myös huomioda – kaiken markkinoinnin tarkoitus ei olekaan saada asiakas ostamaan heti, mutta tavoite on saada mahdollisimman paljon asiakkaita myyntifunneliisi.

On todella tärkeää miettiä MIKSI mitäkin markkinointia tehdään, mitkä sen tavoitteet on ja miten sitä mitataan. Somepostausten roiskiminen ilman suunnitelmaa vie harvoin mihinkään. Hyvin tehty markkinointisuunnitelma auttaa hahmottamaan eri kanavien roolin ja kertoo mihin kannattaa panostaa ja mihin ei.

Ulkoistettu markkinointipäällikkö miettii tavoitteidesi kannalta järkevimmät tavoitteet ja auttaa niiden toteuttamisessa.

Toki ulkoistettu markkinointi on hyvä vaihtoehto, vaikka markkinoinnin eri keinot olisivat tuttuja. Siinä vaiheessa kun pitäisi keskittyä toiminnan skaalaamiseen, ei kannata olla itse optimoimassa yrityksen markkinointia.

Konkreettista apua pienyrityksen markkinointiin

Me olemme lisäkätesi myyntisi kasvattamisessa. Teemme yrityksesi tavoitteisiin ja budjettiin sopivan markkinointisuunnitelman ja toteutamme sen konkreettisesti. Olemme erikoistuneet erityisesti digitaaliseen markkinointiin, mutta joissain tapauksissa offline-kanavien käyttö voi kannattaa ja neuvomme myös perinteisemmässäkin markkinoinnissa.

Creativ on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta erityisesti pienten yritysten, pk-yritysten ja start-upien markkinointiin. Markkinointi räätälöidään aina juuri yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Ulkoistetut markkinointipalvelut yrityksille

  • Markkinointisuunnitelman luominen
  • Sivuston kehitys ja kaupallistaminen
  • Hakukonemarkkinointi (ilmainen hakukoneoptimointi sekä maksullinen hakukonemainonta)
  • Sisältöjen suunnittelu ja tuotanto nettisivuille, flyereihin, uutiskirjeisiin, someen jne.
  • Sosiaalisen median tilien hallinta
  • Verkostot osaavista tekijöistä, mm. graafikot, verkkosivujen tekijät, vaikuttajat

Ulkoistettu markkinointi

alk. 750/kk

Ota yhteyttä

Kommentteja asiakkailtamme