Tuloksellista markkinoinnin konsultointia

Mitä haluat saavuttaa markkinoinnillasi? Kuka on kohderyhmääsi? Mitä markkinointikanavia haluat käyttää ja paljonko olet budjetoinut mediaan?

Mikä on palvelulupauksesi ja minkä ongelman tuotteesi ratkaisee? Millaisena haluan yritykseni näyttävän ulospäin?

Tehokas markkinointi on paljon muutakin kuin pelkkä mainontaa ja muuta markkinointiviestintään. Se pureutuu täysin strategiasi ytimeen, vaikuttaa hinnoittelupäätöksiisi, myyntikanaviisi ja kohderyhmääsi. Nämä kaikki ovat tärkeä osa brändiäsi.

Oikein toteutettu markkinointistrategia antaa tekemisellesi selkeät suuntaviivat ja toteutussuunnitelman sekä tuo niitä kuuluisia tuloksia.

Hyödy vuosien kokemuksesta

Creativilla on yli 15 vuoden kokemus markkinoinnin laajamittaisesta suunnittelusta ja tuotannosta. Olemme tehneet niin B2C-kuluttajamarkkinointia, kuin B2B-yritysmarkkinointia kymmenille eri toimialoille. Laaja ymmärrys markkinoinnin keinoista mahdollistaa erilaisten toimenpiteiden käyttämisen, myös sellaisten, joita tietyllä toimialalla ole vielä osattu hyödyntää täysmittaisesti.

Lue lisää markkinointikokemuksestamme

Näin palvelemme:

Autamme sinua tuloksellisen markkinointistrategian luomisessa, kanavastrategian valinnassa, markkinointiviestisi kirkastamisessa ja käytännön työssä. Tarkastamme miten hyvin strategiasi jalkautuu esimerkiksi sivustollesi.

Annamme suositukset markkinoinnin suunnitelmaasi, Google Ads -hakumainontaan, somemainontaan, bannerimainontaan sekä muuhun markkinointiisi.

Palveleva ja hakukoneista helposti löydettävissä oleva sivusto on tärkeässä roolissa markkinoinnin kokonaisuudessa. Tutustu myös hakukoneoptimoinnin palveluihimme!

Markkinoinnin konsultointi

100/tunti

Ota yhtettä