Marketing as a service – Markkinointi palveluna

Tarvitsetko lisäkäsiä markkinointiin tai etsitkö kokonaisvaltaista markkinoinnin kumppania, joka tekisi “vähän kaikkea”? Osta markkinointi silloin palveluna.

Kun teemme kumppaninasi markkinointia, et osta ainoastaan yhtä yksittäistä palvelua, vaan laajaa markkinoinnin osaamista, johon kuuluu markkinoinnin palveluita eriulotteisesti. Saat siis yhdellä hintaa niin markkinoinnin strategista suunnittelua, kuin mainostilien hallintaa ja mainosten tuotantoa. Sinua palvelee 2-3 henkilön tiimi ja palvelut katsotaan aina kuukausi kerrallaan tapauskohtaisesti.

Mitä MaaS tarkoittaa

Kun markkinointi hankitaan palveluna (Marketing as a Service – MaaS) on kyse siitä, että et osta yksittäistä projektia tai markkinointia yksittäiseen kanavaan. Tavoitteesi ratkaisevat ja me mietimme niiden pohjalta sopivan keinovalikoiman. Toimimme strategisena markkinoinnin kumppaninasi yhteistyössä kanssasi. Meidän tehtävämme on mukautua tarpeisiisi, jotta toivomiisi tavoitteisiin päästään.

Et siis pelkästään saa resurssia vaan tekemisemme kytkeytyy läheisesti liiketoimintaasi ja on sen yksi tärkeä funktio.

MaaS on erittäin hyvä ratkaisu niille yrityksille, jotka haluavat aidosti kasvaa. Silloin yhdistelemme tekemisessämme nettisivujesi kehittämistä, maksettua mainontaa ja vaikka sisällöntuotantoa – aina sitä, mikä milloinkin hyödyttää yritystäsi eniten.

Oikein toteutettu markkinointistrategia antaa tekemisellesi selkeät suuntaviivat ja toteutussuunnitelman sekä tuo niitä kuuluisia tuloksia.

Korkealaatuista osaamista

Ulkopuolisen markkinointiavun käyttäminen tarkoittaa siis sitä, ettet joudu palkkaamaan yksittäistä henkilöä ja huolehtimaan työnantajan velvoitteista. Saat käyttöösi lisäksi useamman kuin yhden yksittäisen tekijän. Palvelu on joustavaa ja mukautuu muuttuviin tarpeisiisi. Proaktiivinen kumppani kehittää markkinointiasi jatkuvasti, etkä ole yksittäisen palvelun tai kanavan varassa.

Creativilla on yli 15 vuoden kokemus markkinoinnin suunnittelusta ja tuotannosta niin B2B- kuin B2C-markkinoinnissa. Olemme tehneet yhteistyötä kymmenien eri toimialojen kanssa ja rautainen kokemuksemme ja näkemyksemme hyödyttää myös sinun yritystäsi.

Lue lisää osaamisestamme

Näin palvelemme:

Autamme sinua tuloksellisen markkinointistrategian luomisessa, oikeiden markkinointikanavien valinnassa ja operatiivisessa markkinoinnin tuotannossa. Käytännön toimenpiteet sovitaan tasaisin väliajoin yhdessä sinun kanssasi.

Saat koko markkinoinnin paletin käyttöösi.

MaaS-kumppanuus

alk. 1000 €/kk

Ota yhteyttä