Googlen yritysprofiili ja karttapalvelu (ent. Google My Business)

Kivijalkayrittäjälle on kaikista oleellisinta olla löydettävissä helposti. Jos yritystäsi ei löydy helposti hakukoneista asiakkaiden hakiessasi palveluitasi, annat kilpailijoillesi oivan mahdollisuuden napata potentiaaliset asiakkaasi. Näy sen sijaan Googlen karttapalvelussa, kun asiakkaat hakevat palveluja lähistöltä ja ohjaa kävijävirtasi sinun liikkeeseesi.

Asiakkaat googlaavat niin ravintoloita, kauneushoitoloita, rautakauppoja, kampaamoita, kuntosaleja – mitä vain, kun he etsivät lähialueen palveluita.

Onhan sinulla siis Googlen karttapalvelut käytössä yrityksellesi?

Google Maps karttapalvelun optimointi

Google Maps -tili on yritykselle elintärkeä työkalu, jonka avulla potentiaaliset asiakkaat voivat löytää liikkeesi helpommin. Ja mikä parasta, se on täysin ilmainen!

Googlen yritystilin avulla käyttäjät voivat etsiä helpommin lähellään olevia palveluita. Sen avulla käyttäjiä pystytään myös sitouttamaan ja liikkeet voivat esimerkiksi tarjota erilaisia kampanjoita, kertoa aukioloajoista, poikkeusaikatauluista, kampanjatarjouksista sekä jakaa kuvia liikkeestä.

Vaikka Googlen karttapalvelu löytyisikin jo, on myös sen optimointi tärkeää. Ei ole sattumanvaraista, minkä yrityksen Googlen karttahaku nostaa ykköseksi. Google My Business -tiliä optimoimalla yrityksesi voi näkyä useampien relevanttien Google-hakujen yhteydessä.

Autamme saamaan yrityksesi Google-hakuihin karttapalveluissa. Lue myös muista hakukoneoptimoinnin palveluistamme.

Esimerkkikuva Googlen yritysprofiilista
Esimerkki Googlen yritysprofiilista

Yritys Google Mapsiin

Luomme yrityksellesi Googlen yritystilin ja optimoimme sen hakukoneille siten, että se löytyy juuri niillä hakusanoilla, joilla asiakkaat palveluja hakevat. Annamme myös ohjeistuksen palvelun käyttöön, jotta yrityksesi saa siitä mahdollisimman paljon irti.

Palvelu sisältää

  • Googlen yritystilin luominen
  • Tilin seo-optimointi tärkeimmille Google-hauille
  • Kuvien ja muiden tietojen päivitys
  • Kirjallinen ohjeistus tilin kokonaisvaltaiseen hyödyntämiseen

Google My Business - palvelun hinta

Google yritystilin optimointi

150

Ota yhteyttä

Google yritystilin ylläpito

90/kk

Sisältää esimerkiksi poikkeusaikataulujen, kampanjoiden tai esimerkiksi menujen päivittämisen.

Ota yhteyttä

Kommentteja asiakkailtamme