Digimarkkinoinnin koulutukset

Haluaisitko tehdä digimarkkinointia itse tai ymmärtää markkinoinnin ostajana paremmin eri digimarkkinoinnin kanavia? Kenties haluat alkaa tehdä mainontaa toisille? Koulutamme kattavasti eri digimarkkinoinnin osa-alueita.

Saat kauttamme hakukonemainonnan (Google Ads) -koulutusta, SEO-koulutusta, somemarkkinointikoulutusta sekä opastusta erilaisten digitaalisten työkalujen käyttöön.

Koulutamme niin ryhmiä kuin yksittäisiä henkilöitäkin. Kerro, mitä haluaisit oppia – koulutus räätälöidään aina toiveidesi mukaan.

Käytännönläheiset koulutukset tapahtuvat etäyhteydellä tai yrityksesi tiloissa. Koulutukset ovat aina selkokielisiä ja helposti ymmärrettäviä.

Kouluttajana toimii digitaalisen markkinoinnin ja sisällöntuotannon ammattilainen Virpi Mölsä.

Kattava SEO-koulutus

Mitä hakukoneoptimointi (SEO) on ja miten sitä tehdään? Mitä sisällöntuottajan pitää erityisesti huomioida julkaistessaan sisältöjä digitaaliseen mediaan?

Hakukoneoptimoinnin tehokoulutus perehdyttää siihen, miten hakukoneet toimivat ja millä eri tavoin niissä voi hakea näkyvyyttä tuotteillesi ja palveluillesi. Hyvä (ja ilmainen!) hakukonenäkyvyys säästää markkinointibudjettiasi järkevimpiin asioihin.

Tässä koulutuksessa opit hakusanojen merkityksen ja niiden hyödyntämisen sisällöissä. Sivuamme myös sivuston tekniikan ja maineenhallinnan tärkeyttä.

Voimme kouluttaa myös hakukoneoptimoinnin eri osa-alueita:

Google-mainonnan koulutus

Google-mainonnan SEM-koulutuksessa opit perusteet hakukonemainontaan ja missä kohtaa sitä on eniten järkevää käyttää. Koulutusta voidaan räätälöidä niin, että perusymmärryksen lisäksi pystyt tekemään mainontaa myös itse. Opit tekemään hakusanamainontaa, Shopping-mainontaa, banneri- sekä videomainontaa.

Google Ads -mainonta on melkein yritykselle kuin yritykselle yksi tärkeimmistä markkinointikanavista, koska se perustuu pitkälti käyttäjän olemassaolevaan tarpeeseen. Siksi Googlen hakumainonnan ymmärtäminen ja hyödyntäminen on erittäin hedelmällistä etenkin pienemmille yrityksille, koska mainontaa voi tehdä rajatummallakin budjetilla.

Some-mainonnan koulutus

Sosiaalisen median mainonnan koulutuksessa opit, miten teet sosiaalisen median mainontaa (Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest) tehokkaasti ja oikealle kohderyhmälle. Opit miten luot uusia mainoksia ja mainostat olemassaolevia postauksia (ei, se ei tapahdu “mainosta julkaisua” -napista). Perehdymme Metan Business Managerin käyttöön sekä TikTokin mainonnan työkaluun.

Some on yksi tehokkaimmista paikoista tehdä dynaamista uudelleenmarkkinointia sivuillasi vierailleille, mutta ei ostaneille. Tälle “lämpimälle” kohderyhmälle mainostaminen on erittäin toimivaa ja kustannustehokasta ja siten melkein jokaisen yrityksen kannattaa sitä tehdä.

Koulutuksessa voidaan keskittyä tarkemmin haluaamasi somekanavaan. Lisäksi koulutamme ja konsultoimme pienemmissäkin pulmissa, kuten pikselin asentamisessa, oikeiden hashtagien löytämisessä ja tilien asentamisessa.

Muut digitaalisen markkinoinnin koulutukset

Kaipaatko “digitaalista olkapäätä”, joka auttaisi vähän kaikessa. Tarjoamme myös Q&A -tyyppisiä koulutuksia, joissa voimme käydä läpi markkinoinnin tekemiseen liittyviä kysymyksiä ja pulmia useammasta eri kanavasta. Voimme esimerkiksi perehtyä Google Analyticsin tai Google Search Consolen perusteisiin, käydä läpi mainontaa tehdessäsi ilmenneisiin kysymyksiin tai kehittää nykyisiä mainoksiasi ja mainostilejäsi.

Kysy rohkeasti, niin rakennetaan sinun tarpeisiisi sopiva koulutus!

Tuntihinta

100/h

Ota yhteyttä

Puoli päivää

400/puoli päivää (4 h)

Ota yhteyttä

Koko päivä

750/päivä (8h)

Ota yhteyttä

Kommentteja asiakkailtamme